"Vakmanschap & kwaliteit"

Makelaar vliegfilm

Hofstad videografie

Team Hofstadvideografie

Een Vliegfilm met voice-over laten maken door het team van Dennis Tetro-Tijsmans

Een Vliegfilm met voice-over laten maken door het team van Dennis Tetro-Tijsmans

De nieuwe manier van presenteren:
Met ingang van januari 2021 starten wij met maken van huizen promotie films (vliegfilms) speciaal voor de regio Haaglanden.

Wat maakt ons uniek?
Een professionele voice-over onder uw film vertelt het verhaal van het door uw bedrijf te verkopen object.

Online vindbaarheid:
Onze films worden ook op YouTube geüpload. Waardoor uw vindbaarheid, in bijvoorbeeld google, wordt gemaximaliseerd. Bij een zoekopdracht op het betreffende adres komt het filmpje bijna direct naar voren.

Van zeer kostbaar naar betaalbaar:
Normaal gesproken zou het gebruik maken van een professionele voice-over een zeer kostbare manier zijn. Onze tarieven starten bij € 165,- voor het maken van een vliegfilm inclusief voice-over.

Uw eigen basis format:
Bij de start van onze samenwerking maken wij eerst uw eigen format. Op deze manier is het begin en einde van ieder filmpje hetzelfde.

Onze films verkopen!
Heeft u vragen of interesse? Bel dan direct met 06-45554767 of stuur ons een e-mail via contact@hofstad-videografie.nl

Wij werken alleen met de beste filmapparatuur!

Wij werken alleen met de beste filmapparatuur!

Professioneel & Kwalitatief 

Wij filmen altijd alleen met apparatuur uit de televisie en filmwereld. Tijdens het filmen maken wij gebruik van extra licht zodat alles er nog mooier uit komt te zien. Mede hierdoor krijgen de beelden ook meer diepte. Filmen doen wij met een professioneel stabilisatie systeem. Hierdoor is het, voor de kijker, veel rustiger om naar het filmpje te kijken. De beelden worden gemonteerd op rechtenvrijemuziek van topkwaliteit. Het na bewerken van kleur is de laatste stap. Daarna spreekt onze voice-over uw tekst in. Wij sturen de videoclip, in principe binnen 48 uur na opdracht, naar u toe.