"Vakmanschap & kwaliteit"

Dennis Tetro-Tijsmans

Hofstad videografie

Bedrijfsfilms

Met de nieuwste apparatuur en technieken maar ouderwets goed

Met de nieuwste apparatuur en technieken maar ouderwets goed

Creatief en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar wij van houden en waarom wij zo graag films maken. Wij houden er van om cinematische beelden te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie bedrijf.

Professionele films

Een schoolfilm door Hofstad videografie laten maken

Professionele school films

Een school film door Hofstad videografie laten maken

U wilt graag een promotieclip met presentator van uw school of bedrijf laten maken? Om deze te laten zien aan klanten, ouders, kinderen of samenwerkingsverbanden? Of u wilt een onderdeel van uw bedrijf of school laten uitlichten? Samen met mijn team en een professionele presentator of voice-over maken wij de film die uw school of bedrijf op een ultieme manier presenteert. 

REGISTRATIE & AFTERMOVIE

EVENEMENTEN

U wilt uw evenement als registratie vast laten leggen. Of u wilt een schitterende aftermovie van uw bedrijfsfeest. Graag nemen wij, in een online intakegesprek, met u door wat uw wensen zijn. Om zo samen een topproductie te maken.  

zoet en pittig

SOCIALMEDIA

Een social media clip laten maken om uzelf te promoten en/of voor te stellen. In veel varianten is dit te bedenken. Wij willen graag met u brainstormen om zo samen tot de beste manier te komen.

STOER, ROMANTISCH EN UITDAGEND

STOER, ROMANTISCH EN UITDAGEND

VIDEOCLIP

Of je nu zelf je script wil maken of dat wij een script voor je maken. Gefilmd in de hoogste kwaliteit. En altijd TV klaar. Indien nodig leveren wij jouw clip bij de TV zender aan.

De professionele manier

De professionele manier

Lipdub 2.0 & Mannequin challenge

Bij een lip dub 2.0 is het niet meer nodig om alles in één take op te nemen. Hierdoor bespaar je veel tijd. In plaats van vier a vijf uur kunnen we dit nu in twee a drie uur maken. En we kunnen het ook nog eens mooier filmen. Waardoor je meer het professionele clip gevoel krijgt.

Op maat en service gericht

Op maat en service gericht

Website laten maken door het team van Hofstad videografie

Wij maken websites op maat. Nadat wij uw website hebben gemaakt zorgen wij natuurlijk ook voor uw vindbaarheid op het web. Met foto- en videografie als achtergrond maken wij de mooiste films en foto's voor op uw website. Daarnaast bieden wij een onderhoud en service pakket aan. Hierover vertellen wij graag meer in een persoonlijk gesprek.